Kake

Enkel ostekake med sjokolade (uten ost)

Enkel «ostekake» med sjokolade er noe av det beste som finnes. Denne enkle ostekaken med sjokolade er noe av det enkleste du kan lage. Det er faktisk så enkelt som å blande alle ingrediensene i en blender, og helle blandingen over i en liten springform. Når jeg skal lage enkel ostekake med sjokolade så bruker jeg en form på 15 cm i diameter. Du kan gjerne bruke 12 også, men 15 fungerer fint til denne oppskriftene. Har du større form, så kan du øke mengden litt.

Ostekaken inneholder ikke ost, men den ser ut som en ostekake, så derfor bruker jeg det navnet enkel ostekake.

Her i huset så ble denne spist opp på under 15 minutter. Den falt skikkelig i smak hos det venneparet vi inviterte på kake og kaffe.

Når blandingen er plassert i kakeformen, så bør den settes i fryser i et par timer før servering. Bruk gjerne en kniv langs kanten før du løsner på springformen. Den kan ha en tendens til å henge fast i formen.

Yields1 ServingCategoryKake

Ingredienser
 250 g cashew
 50 g kakao (ca 5-6 ss)
 1,20 sticks yaconsirup eller lønnesirup
 1,20 sticks kokosolje, smeltet
 1 tsp vaniljepulver
 2 tbsp sitronsaft
  tsp salt
 1,50 sticks vann

Instruksjoner
1

Legg alt i en kraftig blender, og miks alt til en silkemyk blanding.

2

Tøm blandingen over i en kakeform og sett i fryser.

3

Sjekk om konsistensen er fin etter 2 timer.

4

Klar til å spises!

Ingredients

Ingredienser
 250 g cashew
 50 g kakao (ca 5-6 ss)
 1,20 sticks yaconsirup eller lønnesirup
 1,20 sticks kokosolje, smeltet
 1 tsp vaniljepulver
 2 tbsp sitronsaft
  tsp salt
 1,50 sticks vann

Directions

Instruksjoner
1

Legg alt i en kraftig blender, og miks alt til en silkemyk blanding.

2

Tøm blandingen over i en kakeform og sett i fryser.

3

Sjekk om konsistensen er fin etter 2 timer.

4

Klar til å spises!

Enkel ostekake med sjokolade (uten ost)