Print Options:

Banankrem-pai

Yields1 Serving

Ingredienser
 120 g cashewnøtter
 70 g kokosmasse
 6 fl oz dadler
 ¼ tsp salt
Banankrem
 2 fl oz bananer
 80 g cashewnøtter
 0,50 stick lønnesirup
 0,50 stick sitronsaft
 0,50 stick kokosolje
 1 tsp vaniljeekstrakt
  tsp salt
Instruksjoner
1

Legg alt til bunnen i en kjøkkenmaskin og miks godt.

2

Press deigen ned i en paiform eller en liten rund springform på 12 eller 15 cm.

Banankrem
3

Tilsett alt til banankremen i en blender, unntatt kokosolje, og miks godt sammen.

4

Tilsett kokosoljen mens du mikser det andre i en blender.

5

Tøm banankremen over kaken og smør den utover.

6

Sett i fryser i minst 3 timer før servering.

7

Bør oppbevares i fryser.

8

Legg gjerne på litt kanel og blåbær på toppen før servering.