Print Options:

Eple med havre- og kokoslokk

Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time25 minsTotal Time30 mins

Ingredienser
 3 fl oz epler
 12 tsp kokossukker
 2 tsp kanel
 1 tsp ingefær
Lokk:
 1 stick havremel
 0,50 stick havregryn
 0,50 stick kokosmel
 100 g smør
 12 tsp sukker
 1 tbsp lønnesirup
Valgfritt:
 Pisket kremfløte med litt lønnesirup
Instruksjoner
1

Skrell eplene og del de i små terninger

2

Fordel de i en form

3

Dryss over sukker, kanel og ingefær

4

Bland sammen smør, mel, gryn, sukker og lønnesirup i en bolle

5

Fordel dette over eplene (som smuler)

6

Stekes på 200 grader i ca 25 minutter

7

Kan serveres med pisket kremfløte eller vaniljekesam

Tips
8

Er du glad i sukker, så kan du selvsagt øke mengde av søtning. Jeg foretrekker å bruke minst mulig sukker, siden det er sunnere, og fordi jeg jeg blir litt uvel når det blir for søtt.

Nutrition Facts

Serving Size 1 x oppskrift (uten krem)


Amount Per Serving
Calories 1250