Print Options:

Kake med blåbær og squash

Yields1 ServingPrep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins

Ingredienser
 200 g squash (en squash veier ca 300-400 g)
 2 fl oz egg
 50 g knekkebrød (knust)
 4 tbsp naturell yoghurt
 1 tsp ingefær
 1 tsp bakepulver
 1 tsp vaniljesukker
 1 tbsp lønnesirup
 100 g blåbær
 10 g cashewnøtter (knust)
 smør (som smøring i formen)
Instruksjoner
1

Stekovn på 175 grader.

2

Riv squashen og bland dette med yoghurt og egg.

3

Bland inn knust knekkebrød.

4

Bland inn ingefær, bakepulver, vaniljesukker og lønnesirup (prøv deg frem med søtstoff. Kan fort bli for søtt).

5

Vend så inn cashewnøtter og blåbær.

6

Hell dette over i en smurt form, og stek på nederste rille. 180 grader i ca 25-30 minutter.

Nutrition Facts

Serving Size 1 kake


Amount Per Serving
Calories 473Calories from Fat 216
% Daily Value *
Total Fat 24g37%

Saturated Fat 10g50%
Trans Fat 9g
Cholesterol 448mg150%
Sodium 709mg30%
Potassium 908mg26%
Total Carbohydrate 49g17%

Dietary Fiber 5g20%
Sugars 39g
Protein 20g40%

Vitamin A 25%
Vitamin C 73%
Calcium 38%
Iron 22%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.