Print Options:

Kanelmuffins med yoghurt-krem

Yields1 ServingPrep Time20 minsCook Time8 minsTotal Time28 mins

Ingredienser
 80 g mandelmel (1 kopp)
 2 tbsp kokosmel
 ½ tsp bakepulver
 ¼ tsp havsalt
 5 tbsp smeltet kokosolje (1/4 kopp)
 35 tbsp yaconsirup eller lønnesirup (1/4 kopp)
 3 fl oz egg
 1 tsp vaniljepulver
Kanel-glasur
 2 tbsp lønnesirup
 1 tbsp smeltet kokosolje
 1 tbsp kanel
Yoghurt-krem
 5 tbsp yoghurt, naturell (1 kopp)
 12 tbsp smør, mykt (1/3 kopp)
 1 tsp vaniljepulver
 2 tbsp daddelsukker (1/4 kopp)
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 175 grader celsius (350 F).

2

Miks sammen mandelmel, kokosmel, bakepulver, havsalt og vaniljepulver.

3

Miks så sammen i en annen bolle, kokosolje, yaconsirup og egg.

4

Miks begge blandingene sammen.

5

Legg dette over i muffins-former.

6

Miks sammen kanel-glasuren og putt dette over deigen i muffinsformene.

7

Stek i ovn på 175 grader i 8-10 minutter.

8

Miks sammen yoghurt-krem, sett kjølig, og legg dette på toppen når bollene er avkjølt.

9

Hvis kremen er flytende, så sett den kjølig til den stivner.