Print Options:

Kjeks med mokkasmak

Yields1 ServingPrep Time15 minsCook Time10 minsTotal Time25 mins

Ingredienser
 1,50 sticks mandelmel
 1,50 sticks kokosmel
 3 tbsp kakao
 3 tbsp kokossukker
 ½ tsp salt
 2 sticks kaffe (sånn ca)
 3 tbsp yaconsirup eller lønnesirup
 1 tsp vaniljepulver
Instruksjoner
1

I en mikser, bland sammen melet, kakao, kokossukker, salt og vaniljepulver.

2

Tilsett kaffe (litt om gangen) og yaconsirup. Miks det godt sammen slik at det blir formbart.

3

Form de som kjeks på en rist med bakepapir under.

4

Det er tre måter du kan tilberede de på:

Dehydrering
Dehydrer på 40-43 grader i ca 2 timer. Snu kjeksene opp-ned etter 1 time.

Steking
Stekes i 10-12 minutter på 150 grader. Snu kjeksene opp-ned etter ca 6 minutter.

Spise nå
Form til kjeks, kjøl ned og spis når de er kalde og harde. Eventuelt frys ned.