Print Options:

Mangogelé

Yields1 ServingPrep Time7 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 7 mins

Ingredienser
 2 fl oz mango
 1 tbsp kokosolje
 2 tbsp sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 tbsp gelatin
 3 sticks vann
Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Nutrition Facts

Serving Size 1 x oppskrift


Amount Per Serving
Calories 378Calories from Fat 126
% Daily Value *
Total Fat 14g22%

Saturated Fat 12g60%
Trans Fat 1g
Sodium 124mg6%
Potassium 171mg5%
Total Carbohydrate 16g6%

Dietary Fiber 2g8%
Sugars 13g
Protein 51g102%

Vitamin A 12%
Vitamin C 59%
Calcium 5%
Iron 4%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.