Print Options:

Ostekake med bringebær

Yields1 Serving

Ingredienser
Bunn
 150 g makadamianøtter
 6 fl oz dadler
 3 tbsp kokosmasse
  tsp salt
Fyll
 7 sticks cashewnøtter (bløtlagt i vann i 1 time på forhånd)
 1,50 sticks sitronsaft
 1 stick honning, kokosnektar eller lønnesirup
 1 stick kokosolje, flytende
 1 tbsp vaniljeekstrakt
 (hvis nøttene ikke er bløtlagt på forhånd, må du muligens tilsette litt vann)
Topping
 200 g frosne bringebær
 6 fl oz dadler
Instruksjoner
1

Miks makadamianøtter, salt og dadler i en kjøkkenmaskin. Miks godt.

2

Finn frem en rund kakeform (jeg bruker 15 cm), og dryss kokosmasse i bunnen.

3

Press så nøttemiksen du nettopp har mikset ned i formen.

4

Miks ingrediensene sammen i en blender, og tøm over bunnen.

5

Settes i fryser i en time.

6

Miks bær og dadler i en blender til det er helt silkemykt. Tøm det over resten av kaken (etter 1 time), og sett kaken tilbake i fryser.

7

Bør fryses i minst 2 timer før du kan servere den. Før servering bør den stå i ca 10-15 minutter.