Print Options:

Sitronkake uten gluten

Yields3 ServingsPrep Time10 minsCook Time35 minsTotal Time45 mins

Ingredienser
 6 fl oz egg
 1 tbsp vaniljeekstrakt
 2 sticks kokosmelk
 1 tbsp honning
 2 tbsp smør smeltet
 2 fl oz sitroner kun revet skall
 12 fl oz sitron kun saften
 1 liten neve tranebær tørket
 ½ tsp bakepulver
 ½ tsp salt
 70 g kokosmel
Instruksjoner
1

Ovn på 190 grader.

2

Legg bakepapir i en liten form.

3

Miks sammen kokosmelet, bakepulveret og saltet i en bolle.

4

I en annen bolle, miks først eggene slik at det blir til en jevn og fin blanding.

5

Tilsett så vanilje, kokosmelk, honning, smeltet smør, sitronskall, sitronsaft og tranebær/rosin. Bland sammen med eggene.

6

Bland begge "bollene" sammen. La stå i 5 minutter.

7

Hell blandingen over i formen.

8

Stek i ca 30-35 minutter.

Nutrition Facts

Servings 0