Print Options:

Sjokolade-høystakk

Yields1 ServingPrep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins

Ingredienser
 170 g kokosmasse (2½ kopp)
 1,50 sticks kokosolje (3/4 kopp)
 1 stick lønnesirup (1/2 kopp) eller 3 ss uraffinert sukker
 40 g kakao (1/2 kopp)
 1 tsp vaniljeekstrakt
 ¼ tsp salt
Instruksjoner
1

Tilsett alt i en stor bolle, unntatt kokosmasse.

2

Rør godt sammen med en skje.

3

Når alt er mikset, tilsett kokosmassen, og rør videre.

4

Legg røren over i muffinsformer eller lignende.

5

Sett i kjøleskap i minst 1 time før servering. Fryser går også.

Alternativt
6

Sett bollen med røre i kjøleskap først, og vent i ca 30 minutter før du kan forme deigen til små kuler. Da slipper du å bruke muffinsformer.