Print Options:

Sjokoladekake uten egg med søtpotet og avokado

Yields1 Serving

Ingredienser
 400 g søtpotet
 100 g sorte bønner
 50 g revet rødbeter
 3 sticks kokosmelk
 2 tsp vaniljesukker/pulver
 2 tsp bakepulver
 34 tbsp kakaopulver
 45 tbsp lønnesirup
 1 stick kokosolje
Glasur
 2 fl oz bananer
 1 fl oz stor avokado
 5 tbsp lønnesirup
 4 tbsp kakaopulver
Instruksjoner
1

Sett stekovn på 200 grader.

2

Skrell søtpotet og legg på et stekebrett. Stekes i ca 45 minutter, til de er møre.

3

Miks alt i en blender til blandingen er jevn og fin. Smak til om den er passe søt.

4

Finn frem en springform (jeg bruker 15 cm) og legg i deigen. Stekes på 180 grader i ca 60 minutter. For å sjekke at kaken er ferdig, så stikk ned en strikkepinne/kakepinne. Hvis det ikke henger igjen noe på pinnen, så er den ferdig.

5

La den avkjøles i formen.

Glasur
6

Miks alt til glasuren i en blender. Smak til om den er søt nok.

7

Når kakebunnen er avkjølt, så legges glasuren over, klar til servering.

Nutrition Facts

Serving Size pr. 100 gram


Amount Per Serving
Calories 195