Kanelmuffins med yoghurt-krem
Her får du noen gode kanelmuffins med yoghurt-krem. For ikke så veldig lenge siden, så lagde jeg noe jeg kalte verdens beste kanelboller. Disse fikk jeg mye skryt av, så jeg tenkte jeg skulle prøve noe litt annerledes med kanel. Da ble det kanelmuffins.
Om du ikke vil ha yoghurt, så kan du bytte ut det med kokosmelk eller noe annet du foretrekker.
Dette er veldig enkelt å lage, og de trenger kun ca 8 minutter steketid. De passer perfekt til barna dine, om du ønsker et litt sunnere alternativ til vanlige muffins.
Forvarm ovnen til 175 grader celsius (350 F).
Miks sammen mandelmel, kokosmel, bakepulver, havsalt og vaniljepulver.
Miks så sammen i en annen bolle, kokosolje, yaconsirup og egg.
Miks begge blandingene sammen.
Legg dette over i muffins-former.
Miks sammen kanel-glasuren og putt dette over deigen i muffinsformene.
Stek i ovn på 175 grader i 8-10 minutter.
Miks sammen yoghurt-krem, sett kjølig, og legg dette på toppen når bollene er avkjølt.
Hvis kremen er flytende, så sett den kjølig til den stivner.
0 servings
Ingredients
Directions
Forvarm ovnen til 175 grader celsius (350 F).
Miks sammen mandelmel, kokosmel, bakepulver, havsalt og vaniljepulver.
Miks så sammen i en annen bolle, kokosolje, yaconsirup og egg.
Miks begge blandingene sammen.
Legg dette over i muffins-former.
Miks sammen kanel-glasuren og putt dette over deigen i muffinsformene.
Stek i ovn på 175 grader i 8-10 minutter.
Miks sammen yoghurt-krem, sett kjølig, og legg dette på toppen når bollene er avkjølt.
Hvis kremen er flytende, så sett den kjølig til den stivner.