Muffins med jordbær
Muffins med jordbær er utrolig sunt og godt. Muffins med herlige store jordbær er bare helt fantastisk godt. Disse er selvsagt sunne og veeeeldig gode.
Konsistensen blir nydelig, og smaken er omtrent som de «usunne» muffinsene du finner på de fleste kakebord rundt om. Siden de fleste liker disse, så vil du nok sikkert elske muffins med jordbær.
Tips
Ønsker du «frosting» på toppen, så kan du enten piske opp kokoskrem, eller fløte. Når du skal piske eggehviter stivt, så må du være obs på at det du pisker i er rent for fett og annet skitt. Du må derfor unngå eggeplomme i eggehviten. Kokosmel og kokosolje kan kjøpes på større matbutikker, innvandrerbutikker, helsekost, nettbutikker osv.
Ovn på 175 grader
Tørre ingredienser i en bolle.
Ta ut eggehviten fra 2 egg. Sett eggehvitene til siden.
Miks 3 hele egg, 2 eggeplommer, kokosolje, honning og sitronjus med en mikser. Ikke miks for mye.
Sett ned på lav hastighet, og tilsett det tørre gradvis.
I en liten bolle, pisk eggehviten til det er stivt. Vend dette inn i den andre blandingen.
Hell dette over i muffinsformer.
Stek i ca 20 min, 175 grader. Kjøles i 5 minutter før servering.
0 servings
Ingredients
Directions
Ovn på 175 grader
Tørre ingredienser i en bolle.
Ta ut eggehviten fra 2 egg. Sett eggehvitene til siden.
Miks 3 hele egg, 2 eggeplommer, kokosolje, honning og sitronjus med en mikser. Ikke miks for mye.
Sett ned på lav hastighet, og tilsett det tørre gradvis.
I en liten bolle, pisk eggehviten til det er stivt. Vend dette inn i den andre blandingen.
Hell dette over i muffinsformer.
Stek i ca 20 min, 175 grader. Kjøles i 5 minutter før servering.