Nøttebar med cashew og mandler
Nøttebar som er basert på cashewnøtter og mandler. Dette er oppskrift på en nydelig nøttebar. De smaker veldig godt, metter lenge, og er sunn. De er i hvert fall langt sunnere enn de barene du kjøper i butikken. De er gjerne full av sukker og annet rart.
Jeg skal ikke kaste bort tiden din på å skrive mye her. Under finner du oppskrift på nøttebar med cashewnøtter og mandler.
Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
Legg deigen over i en stor bolle.
Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.
0 servings
Ingredients
Directions
Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
Legg deigen over i en stor bolle.
Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.