Bringebær-bar
Bringebær-bar er enkelt, godt og sunt. I dag så prøvde jeg noe helt nytt; bringebær-bar med kokos. Dette er en veldig enkel rett som alle kan lage uten problem. Det er svært enkelt å lage disse. Du mikser først ingrediensene til bunnen. Så mikser du alt til fyllet (hele 2 ingredienser!). Og så drysser du litt av deigen på toppen til slutt. Så enkelt var det.
Det første som slo meg var at disse smakte særdeles godt. De gikk rett og slett ned på høykant. Helt utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. I tillegg til å være veldig gode, så er de også veldig sunne.
Hvis du har problemer med å fordøye cashewnøtter, så kan du bløtlegge de i 3-4 timer før du bruker de. Vil du ha de tilbake til sin tørre tilstand etter bløtlegging, så kan du varme de i ovnen på 100 grader i noen timer.
Miks alt til bunnen i en kjøkkenmaskin. Ikke miks for mye.
Ta ut ¾ av denne blandingen, og press den ned i en kakeform.
Sett ¼ av blandingen til siden.
Miks sammen ingrediensene til bringebær-toppingen i en blender.
Smør på bringebær-topping.
Dryss over resten av blandingen du satt til siden.
Sett kjølig i ca 1 time.
Kutt opp i mindre barer / kaker før servering.
0 servings
Ingredients
Directions
Miks alt til bunnen i en kjøkkenmaskin. Ikke miks for mye.
Ta ut ¾ av denne blandingen, og press den ned i en kakeform.
Sett ¼ av blandingen til siden.
Miks sammen ingrediensene til bringebær-toppingen i en blender.
Smør på bringebær-topping.
Dryss over resten av blandingen du satt til siden.
Sett kjølig i ca 1 time.
Kutt opp i mindre barer / kaker før servering.