Sjokoladekake med kokos
Denne sjokoladekaken er nydelig. Kaken krever ingen steking, og er relativ enkel å lage. Du trenger en god kjøkkenmaskin og en god blender. Først mikser du bunnen sammen, og så mikser du sammen glasuren i en blender.
Kaken bør oppbevares i fryser eller kjøleskap når du ikke skal spise den. Står den i fryser, så ta den ut 30 minutter før servering. Står den i kjøleskap, så er den klar til å spises med en gang.
I en kjøkkenmaskin, miks sammen valnøtter, søtning, vanilje og salt. Miks til deigen er godt blandet.
Legg deigen ned i en liten rund springform, og sett denne i fryseren i 30 minutter.
Legg alle ingrediensene til glasuren i en blender, og kjør det sammen til en jevn og fin blanding.
Ta formen ut fra fryseren etter 30 minutter, og hell glasuren over kaken. Legg noe over, og sett kaken tilbake i fryseren i 2 timer...(eller mer om du ikke skal servere den da).
Før servering, så kan du drysse kokosmasse over kaken hvis du ønsker det.
Serving Size 1 x oppskrift
- Amount Per Serving
- Calories 3608Calories from Fat 2727
- % Daily Value *
- Total Fat 303g467%
- Saturated Fat 112g560%
- Trans Fat 50g
- Sodium 1585mg67%
- Potassium 1810mg52%
- Total Carbohydrate 224g75%
- Dietary Fiber 34g136%
- Sugars 145g
- Protein 67g134%
- Vitamin A 25%
- Vitamin C 63%
- Calcium 163%
- Iron 130%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Ingredients
Directions
I en kjøkkenmaskin, miks sammen valnøtter, søtning, vanilje og salt. Miks til deigen er godt blandet.
Legg deigen ned i en liten rund springform, og sett denne i fryseren i 30 minutter.
Legg alle ingrediensene til glasuren i en blender, og kjør det sammen til en jevn og fin blanding.
Ta formen ut fra fryseren etter 30 minutter, og hell glasuren over kaken. Legg noe over, og sett kaken tilbake i fryseren i 2 timer...(eller mer om du ikke skal servere den da).
Før servering, så kan du drysse kokosmasse over kaken hvis du ønsker det.