Dessert

Sorbet

En sorbet som er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på rekordtid! Velg mellom bringebær, mango eller skogsbær, eller lag gjerne en sorbet med annen frukt/bær du er glad i.

Yields1 ServingCategoryDessertDifficultyBeginner
Total Time20 mins

Ingredienser
Bringebærsorbet:
 300 g frosne bringebær
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Mangosorbet:
 300 g frossen mango
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Skogsbærsorbet:
 300 g skogsbærblanding
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg

Slik gjør du det
1

Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.

2

Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.

Tips
3

Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.

Nutrition Facts

Serving Size 1/2 x oppskrift

Servings 1


Amount Per Serving
Calories 152Calories from Fat 42
% Daily Value *
Total Fat 42g65%
Total Carbohydrate 19.9g7%
Protein 5.2g11%

Iron 1.4%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients

Ingredienser
Bringebærsorbet:
 300 g frosne bringebær
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Mangosorbet:
 300 g frossen mango
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Skogsbærsorbet:
 300 g skogsbærblanding
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg

Directions

Slik gjør du det
1

Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.

2

Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.

Tips
3

Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.

Sorbet

Denne oppskriften er hentet fra matprat.no