Dessert

Sorbet

En sorbet som er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på rekordtid! Velg mellom bringebær, mango eller skogsbær, eller lag gjerne en sorbet med annen frukt/bær du er glad i.

Yields1 ServingCategoryDessertDifficultyBeginner
Total Time20 mins

Ingredienser
Bringebærsorbet:
 300 g frosne bringebær
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Mangosorbet:
 300 g frossen mango
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Skogsbærsorbet:
 300 g skogsbærblanding
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg

Slik gjør du det
1

Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.

2

Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.

Tips
3

Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.

Nutrition Facts

1 servings

Serving size

1/2 x oppskrift


Amount per serving
Calories152
% Daily Value *
Total Fat 42g54%
Total Carbohydrate 19.9g8%
Protein 5.2g

Iron 1.4mg8%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Ingredients

Ingredienser
Bringebærsorbet:
 300 g frosne bringebær
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Mangosorbet:
 300 g frossen mango
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg
Skogsbærsorbet:
 300 g skogsbærblanding
 1 ½ tsp melis
 1 fl oz egg

Directions

Slik gjør du det
1

Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.

2

Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.

Tips
3

Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.

Notes

Sorbet

Denne oppskriften er hentet fra matprat.no