Dessert

Mangogelé

Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.

Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.

Yields1 ServingCategoryDessertDifficultyBeginner
Total Time2 hrs 7 mins

Ingredienser
 2 fl oz mango
 1 tbsp kokosolje
 2 tbsp sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 tbsp gelatin
 3 sticks vann

Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Nutrition Facts

Serving Size 1 x oppskrift


Amount Per Serving
Calories 378Calories from Fat 126
% Daily Value *
Total Fat 14g22%
Saturated Fat 12g60%
Trans Fat 1g
Sodium 124mg6%
Potassium 171mg5%
Total Carbohydrate 16g6%
Dietary Fiber 2g8%
Sugars 13g
Protein 51g102%

Vitamin A 12%
Vitamin C 59%
Calcium 5%
Iron 4%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients

Ingredienser
 2 fl oz mango
 1 tbsp kokosolje
 2 tbsp sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 tbsp gelatin
 3 sticks vann

Directions

Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Mangogelé