Dessert

Mangogelé

Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.

Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.

Yields1 ServingCategoryDessertDifficultyBeginner
Total Time2 hrs 7 mins

Ingredienser
 2 fl oz mango
 1 tbsp kokosolje
 2 tbsp sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 tbsp gelatin
 3 sticks vann

Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

1 x oppskrift


Amount per serving
Calories378
% Daily Value *
Total Fat 14g18%
Saturated Fat 12g60%
Trans Fat 1g
Sodium 124mg6%
Total Carbohydrate 16g6%
Dietary Fiber 2g8%
Total Sugars 13g
Protein 51g

Vitamin A 12mcg2%
Vitamin C 59mg66%
Calcium 5mg1%
Iron 4mg23%
Potassium 171mg4%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Ingredients

Ingredienser
 2 fl oz mango
 1 tbsp kokosolje
 2 tbsp sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 tbsp gelatin
 3 sticks vann

Directions

Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Notes

Mangogelé