Mangogelé
Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.
Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.
Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
Miks godt i blender.
Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).
Serving Size 1 x oppskrift
- Amount Per Serving
- Calories 378Calories from Fat 126
- % Daily Value *
- Total Fat 14g22%
- Saturated Fat 12g60%
- Trans Fat 1g
- Sodium 124mg6%
- Potassium 171mg5%
- Total Carbohydrate 16g6%
- Dietary Fiber 2g8%
- Sugars 13g
- Protein 51g102%
- Vitamin A 12%
- Vitamin C 59%
- Calcium 5%
- Iron 4%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Ingredients
Directions
Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
Miks godt i blender.
Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).