Hjemmelaget iskrem med vanilje og cashew
Hjemmelaget iskrem med cashew og vanilje er en sikker oppskrift som passer til barn og voksne.
Jeg er glad i cashewnøtter, ingen tvil om det. Jeg er også glad i hjemmelaget iskrem. Cashewnøtter er sunt, og smaker utrolig godt. Jeg er også glad i kokosmelk, og hvis du blander disse to ingrediensene, så får du en nydelig smak. Tilsett noen få ingredienser til, og du har en god iskrem du kan servere til alle. Oppskriften på hjemmelaget iskrem ble til etter at jeg eksperimenterte litt med cashew og vanilje.
Når du skal bruke cashewnøtter i denne oppskriften, så er det lurt å bløtlegge de noen timer før servering. Da får du riktig mengde vann i de når du mikser de inn i resten. Hvis du vil ha de tørre etter at du har bløtlagt de, så må du dehydrere de.
Bløtlegg cashewnøttene i 2-3 timer.
Bland alt i en blender, unntatt cashewnøtter og vann.
Tilsett vann om nødvendig, slik at blandingen går fint i blenderen.
Tilsett så cashewnøtter, og kjør på maks i blender til blandingen er jevn og fin.
Sett blandingen i fryser i noen timer før servering.
Kokossmør er egentlig bare kokoskjøtt som er most sammen.
Ingredients
Directions
Bløtlegg cashewnøttene i 2-3 timer.
Bland alt i en blender, unntatt cashewnøtter og vann.
Tilsett vann om nødvendig, slik at blandingen går fint i blenderen.
Tilsett så cashewnøtter, og kjør på maks i blender til blandingen er jevn og fin.
Sett blandingen i fryser i noen timer før servering.
Kokossmør er egentlig bare kokoskjøtt som er most sammen.