Eple blandet i nøtte- og daddelsmuler
Denne desserten smaker godt, er sunn, og er lett å lage. Denne oppskriften kom til etter at jeg hadde kjøpt inn en del epler. Jeg tenkte at noe søtning og noe crunchy må være godt til epler, og jeg begynte å mikse. Til slutt så sto jeg igjen med en herlig dessert, som kan nytes i enhver anledning.
Jeg hadde også tilgjengelig en del nyseparert fløte, som jeg hadde fått tak i samme dag fra en bonde i nærheten. Denne er upasteurisert og smaker bedre (og er sunnere) enn den du kjøper i butikk. Pisket kremfløte sammen med denne desserten ble veldig godt.
Desserten er veldig lett å lage. Du trenger bare en kjøkkenmaskin med sterke kniver. Noe skal mikses i maskin, og noe skal mikses for hånd. Se under for detaljer.
Du kan velge mellom valnøtter eller pekannøtter. Jeg foretrekker en blanding, men jeg hadde kun pekannøtter liggende, så da ble det kun de.
Miks først kokosmasse, nøtter og salt i en kjøkkenmaskin. Miks til det blir en passe grov blanding.
Tilsett så dadler, og miks litt til.
Skjær eplene i tynne skiver eller i terninger.
Legg massen fra kjøkkenmaskinen over i en bolle, og tilsett oppskjærte epler.
Tilsett sitronjuice, søtning, kanel og rosiner og rør forsiktig om slik at alt blir fordelt.
Klar til å spises!
Kan serveres med pisket kremfløte. Da blir det litt mer kalorier enn det som er oppgitt.
0 servings
pr. 100 gram
- Amount per serving
- Calories404
Ingredients
Directions
Miks først kokosmasse, nøtter og salt i en kjøkkenmaskin. Miks til det blir en passe grov blanding.
Tilsett så dadler, og miks litt til.
Skjær eplene i tynne skiver eller i terninger.
Legg massen fra kjøkkenmaskinen over i en bolle, og tilsett oppskjærte epler.
Tilsett sitronjuice, søtning, kanel og rosiner og rør forsiktig om slik at alt blir fordelt.
Klar til å spises!
Kan serveres med pisket kremfløte. Da blir det litt mer kalorier enn det som er oppgitt.