Bar

Toffee-bar

Toffee-bar er søtt, sunt og svært enkelt å lage.

Disse toffee-barene er så enkle, at du nesten ikke vil tro det. De består av 3 vanlige ingredienser; banan, pekannøtter og dadler. Dette er varer du får kjøpt i de aller fleste matbutikker.

Barene er søte, og du kan fint redusere antall dadler. Bananen bør være som den er, da den gjør at hele deigen blir passe klissete til at den kan smøres utover et brett.

Jeg dehydrerer disse på ca 43 grader i ca 8 timer. Du kan også varme de i ovnen på høyere temperatur og redusert tid. Jeg vet ikke nøyaktig forholdstallet mellom tid og temperatur, så dette er noe du må prøve selv. Du kan f.eks starte på 100 grader i stekovn, og sjekke de etter 2 timer, så tar du det derfra.

Yields1 ServingCategoryBarDifficultyIntermediate
Total Time15 mins

Ingredienser
 90 g pekannøtter (1 kopp)
 10 fl oz dadler
 1 fl oz liten banan

Instruksjoner
1

Miks pekannøtter godt i en kjøkkenmaskin.

2

Tilsett dadler og miks godt.

3

Tilsett banan, og miks godt.

4

Smør røren utover et brett, og dehydrer (varm/tørk) på ca 43 grader i ca 8 timer.

Nutrition Facts

Serving Size pr. 100 gram


Amount Per Serving
Calories 360

Ingredients

Ingredienser
 90 g pekannøtter (1 kopp)
 10 fl oz dadler
 1 fl oz liten banan

Directions

Instruksjoner
1

Miks pekannøtter godt i en kjøkkenmaskin.

2

Tilsett dadler og miks godt.

3

Tilsett banan, og miks godt.

4

Smør røren utover et brett, og dehydrer (varm/tørk) på ca 43 grader i ca 8 timer.

Toffee-bar