Dessert

Jordbæris med cashewcrunch

Her får du en deilig jordbæris med cashewnøtter og banan. Godt på varme dager.

Oppskriften på jordbæris med cashewcrunch er særdeles enkel. Tilsett frosne jordbær, frosne bananer og litt kokoskrem/melk. Mos dette sammen i en blender, og tilsett litt cashewnøtter til slutt. Nøttene skal kun moses lett, slik at det blir til små biter.

Når det gjelder kokoskremen, så kan du bruke det som ligger øverst i en kokosmelk-boks. Jeg snakker her om den tykke massen som ikke er flytende, men som er litt smøraktig.

Frosne bananer får du ved å legge bananer uten skall i en pose, og fryse de ned i minst 1-2 timer. Gjerne over natten om du har mulighet til det.

Yields1 ServingCategoryDessertDifficultyBeginner
Total Time5 mins

Ingredienser
 1 oz frosne jordbær
 2 fl oz frosne bananer
  oz kokoskrem eller kokosmelk
 ¼ oz cashewnøtter

Instruksjoner
1

Legg jordbær, bananer og kokoskrem i en blender og mos godt sammen.

2

Putt i cashewnøtter og mos i noen sekunder med blender. Nøttene skal bli til små biter og ikke til en jevn masse. På den måten får du litt tyggemotstand i isen.

3

Kan spises med en gang, eller fryses ned som en is.

Ingredients

Ingredienser
 1 oz frosne jordbær
 2 fl oz frosne bananer
  oz kokoskrem eller kokosmelk
 ¼ oz cashewnøtter

Directions

Instruksjoner
1

Legg jordbær, bananer og kokoskrem i en blender og mos godt sammen.

2

Putt i cashewnøtter og mos i noen sekunder med blender. Nøttene skal bli til små biter og ikke til en jevn masse. På den måten får du litt tyggemotstand i isen.

3

Kan spises med en gang, eller fryses ned som en is.

Jordbæris med cashewcrunch