Kjeks med mokkasmak
En herlig kjeks med mokkasmak. Lett å lage, lett å spise.
Dette er kjeks som smaker veldig godt, samtidig som de er veldig sunne. Kjeksene inneholder litt kaffe, så om du ikke tåler dette, så kan du heller bruke vann eller havremelk. Kjeksene er uten standard mel og uten olje. Bare mye snadder.
Hvis du synes noen av ingrediensene virker litt rare, så finnes det et hav av alternativer du kan bruke.
Her har du erstattere til noen av matvarene:
Mandelmel: cashewmel eller annet nøttemel.
Kokossukker: vanlig hvitt eller brunt sukker.
Lønnesirup: kokosnektar, agavenektar.
I en mikser, bland sammen melet, kakao, kokossukker, salt og vaniljepulver.
Tilsett kaffe (litt om gangen) og yaconsirup. Miks det godt sammen slik at det blir formbart.
Form de som kjeks på en rist med bakepapir under.
Det er tre måter du kan tilberede de på:
Dehydrering
Dehydrer på 40-43 grader i ca 2 timer. Snu kjeksene opp-ned etter 1 time.
Steking
Stekes i 10-12 minutter på 150 grader. Snu kjeksene opp-ned etter ca 6 minutter.
Spise nå
Form til kjeks, kjøl ned og spis når de er kalde og harde. Eventuelt frys ned.
0 servings
Ingredients
Directions
I en mikser, bland sammen melet, kakao, kokossukker, salt og vaniljepulver.
Tilsett kaffe (litt om gangen) og yaconsirup. Miks det godt sammen slik at det blir formbart.
Form de som kjeks på en rist med bakepapir under.
Det er tre måter du kan tilberede de på:
Dehydrering
Dehydrer på 40-43 grader i ca 2 timer. Snu kjeksene opp-ned etter 1 time.
Steking
Stekes i 10-12 minutter på 150 grader. Snu kjeksene opp-ned etter ca 6 minutter.
Spise nå
Form til kjeks, kjøl ned og spis når de er kalde og harde. Eventuelt frys ned.