AnnetKjeks og boller

Mandelkuler med kanel og rosin (uten steking)

Mandelkuler med kanel og rosin er enkelt å ta frem til kaffematen. Mandelkuler med kanel og rosin er perfekt til kaffen. De smaker best når de er avkjølt (rett fra kjøleskapet), og de smaker veldig godt med et glass cashewnøttmelk.

Disse mandelkulene er veldig søte, så om du ønsker de mindre søt, så bruk kun 1/2 ss honning. Rosinene gjør også at kulene blir søte, så du kan fint redusere (eller øke) mengden rosiner for å regulere søtningen.

Husk også at kokosoljen er veldig viktig for at deigen skal bli stiv i kjøleskapet. Da er det mye lettere å forme deigen til små kuler.

Yields1 ServingCategoryAnnet, Kjeks og boller

Ingredienser
 190 g mandler
 1 tbsp honning
 2 tsp vaniljepulver
 0,50 stick kokosolje, smeltet
 1 tsp kanel
 ¼ tsp salt
 30 g rosiner

Instruksjoner
1

Miks mandler i en kjøkkenmaskin, slik at de blir finmalt. Litt grovere enn mel.

2

Legg dette "mandelmelet" i en stor bolle. TIlsett resten av ingrediensene unntatt rosiner.

3

Bland godt sammen med en skje.

4

Tilsett rosiner og bland sammen med en skje.

5

Sett bollen i kjøleskapet i 1 time.

6

Form deigen til små kuler / kjeks. Server med en gang.

7

Det du ikke spiser, kan du lagre i kjøleskapet.

Ingredients

Ingredienser
 190 g mandler
 1 tbsp honning
 2 tsp vaniljepulver
 0,50 stick kokosolje, smeltet
 1 tsp kanel
 ¼ tsp salt
 30 g rosiner

Directions

Instruksjoner
1

Miks mandler i en kjøkkenmaskin, slik at de blir finmalt. Litt grovere enn mel.

2

Legg dette "mandelmelet" i en stor bolle. TIlsett resten av ingrediensene unntatt rosiner.

3

Bland godt sammen med en skje.

4

Tilsett rosiner og bland sammen med en skje.

5

Sett bollen i kjøleskapet i 1 time.

6

Form deigen til små kuler / kjeks. Server med en gang.

7

Det du ikke spiser, kan du lagre i kjøleskapet.

Mandelkuler med kanel og rosin (uten steking)