Nøttesnack er noe av det enkleste du kan lage. Godt er det også.
Nøttesnack er en type «kjeks» som består av 5 ingredienser. Nøtter, tørket frukt eller bær, kakao og søtning. Dropper du kakao, får du uten sjokolade, som er like godt. Du velger det du føler selv er best.
Jeg dehydrerer disse på lav varme over flere timer. Du kan også steke de på høyere varme, men jeg foretrekker å dehydrere de.
Yields1 ServingCategoryKjeks og bollerDifficultyBeginnerTotal Time3 hrs 15 mins
Ingredienser
2cupsmandler
½ozparanøtter
1tbspkakao (kan droppes)
1neve tørkede bær, f.eks tranebær
4tbspyaconsirup eller lønnesirup
Instruksjoner
1
Kutt mandler og paranøtter i mindre biter. Miks sammen i en bolle.
2
Bland inn kakao, tørkede bær og yaconsirup.
3
Hell blandingen over en rist med bakepapir.
4
Sett i ovn på 50-60 grader varmluft i minst 3 timer. Prøv deg frem.
(Du kan også bruke dehydrerer om du har det)
Nutrition Facts
0 servings
Serving size
Ingredients
Ingredienser
2cupsmandler
½ozparanøtter
1tbspkakao (kan droppes)
1neve tørkede bær, f.eks tranebær
4tbspyaconsirup eller lønnesirup
Directions
Instruksjoner
1
Kutt mandler og paranøtter i mindre biter. Miks sammen i en bolle.
2
Bland inn kakao, tørkede bær og yaconsirup.
3
Hell blandingen over en rist med bakepapir.
4
Sett i ovn på 50-60 grader varmluft i minst 3 timer. Prøv deg frem.
(Du kan også bruke dehydrerer om du har det)