Hjemmelaget sjokolade
Hjemmelaget sjokolade er ikke så vanskelig å lage. Du kommer langt med kakao, kokosolje og søtning.
Når du har blandet alt, så kan du helle blandingen over i former, og sette de i fryseren. Når du er sulten på sjokolade, så tar du de ut, knekker av en bit, og setter resten tilbake i fryseren. Du kan også sette de i kjøleskap. Det blir stivt, men ikke like hardt som i fryseren. Denne basen kan også brukes som glasur og frosting på en rekke kaker og desserter.
Miks sammen kokosolje, vanilje og salt i en blender. Bruk lav hastighet.
Bland inn kakao mens blenderen går på lav hastighet.
Tilsett litt og litt søtning. Smak etter som du tilsetter, og stopp når du er fornøyd.
Kan stå i kjøleskap i ca 2 uker.
Denne vil stivne ved temperatur under 24 grader. Settes den i kjøleskap så blir den stiv etter bare noen minutter. Trenger du den flytende, så er det bare å sette den i ovnen på 40 grader eller i mikroen. Tilsett litt vann om blandingen blir for tykk. Eventuelt mer lønnesirup eller kokosolje.
0 servings
Ingredients
Directions
Miks sammen kokosolje, vanilje og salt i en blender. Bruk lav hastighet.
Bland inn kakao mens blenderen går på lav hastighet.
Tilsett litt og litt søtning. Smak etter som du tilsetter, og stopp når du er fornøyd.
Kan stå i kjøleskap i ca 2 uker.
Denne vil stivne ved temperatur under 24 grader. Settes den i kjøleskap så blir den stiv etter bare noen minutter. Trenger du den flytende, så er det bare å sette den i ovnen på 40 grader eller i mikroen. Tilsett litt vann om blandingen blir for tykk. Eventuelt mer lønnesirup eller kokosolje.