Sjokolade-kremkake
Denne kaken er nydelig, og tar bare noen få minutter å mikse sammen.
Jeg liker det enkle. Og jeg liker derfor å lage enkle kaker, som verken krever steking eller flere operasjoner. Denne enkle sjokoladekaken med banan, krever omtrent ingenting. Hiv alt i en blender, miks godt, og tøm over i en rund form (jeg bruker 15 cm i denne oppskriften). Enklere kan det ikke bli. Husk å sett kaken i fryseren i ca 4-5 timer før servering, gjerne over natten.
Legg alt i en blender, og miks godt.
Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.
Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.
Settes i fryser, gjerne over natten.
Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.
0 servings
pr. 100 gram
- Amount per serving
- Calories340
Ingredients
Directions
Legg alt i en blender, og miks godt.
Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.
Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.
Settes i fryser, gjerne over natten.
Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.