Kake

Sjokolade-kremkake

Denne kaken er nydelig, og tar bare noen få minutter å mikse sammen.

Jeg liker det enkle. Og jeg liker derfor å lage enkle kaker, som verken krever steking eller flere operasjoner. Denne enkle sjokoladekaken med banan, krever omtrent ingenting. Hiv alt i en blender, miks godt, og tøm over i en rund form (jeg bruker 15 cm i denne oppskriften). Enklere kan det ikke bli. Husk å sett kaken i fryseren i ca 4-5 timer før servering, gjerne over natten.

Yields1 ServingCategoryKakeDifficultyBeginner
Total Time10 mins

Ingredienser
 2 fl oz bananer
 80 g cashew (3/4 kopp)
 5 tbsp kakaopulver
 0,60 stick honning (1/4 kopp)
 0,60 stick sitronjuice (1/4 kopp)
 0,60 stick kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
 1 tsp vaniljepulver
 litt vann om det blir vanskelig å mikse

Instruksjoner
1

Legg alt i en blender, og miks godt.

2

Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.

3

Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.

4

Settes i fryser, gjerne over natten.

MERK
5

Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

pr. 100 gram


Amount per serving
Calories340

Ingredients

Ingredienser
 2 fl oz bananer
 80 g cashew (3/4 kopp)
 5 tbsp kakaopulver
 0,60 stick honning (1/4 kopp)
 0,60 stick sitronjuice (1/4 kopp)
 0,60 stick kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
 1 tsp vaniljepulver
 litt vann om det blir vanskelig å mikse

Directions

Instruksjoner
1

Legg alt i en blender, og miks godt.

2

Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.

3

Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.

4

Settes i fryser, gjerne over natten.

MERK
5

Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.

Notes

Sjokolade-kremkake

Start tidtaker for 10 Minutes